Albanian - shqip

image Liquid error (snippets/@AlternatingContentX line 68): Could not find asset snippets/CustomTexts-.liquid

Njihuni me My Salah Mat, Tapet Edukativ Lutjeje

Mënyra argëtuese, e lehtë dhe interaktive për t'u mësuar fëmijëve tuaj Bukurinë e Namazith

image

My Salah Mat është një tapet lutjesh edukativ interaktiv. Krijuar për të edukuar fëmijët se si ta falin namazin musliman në një mënyrë argëtuese dhe të këndshme. Fëmijët merren në një udhëtim ndërveprues përmes procesit të namazit, nga abdesi deri në duatë e fundit.

image

E krijuar për t'u mundësuar fëmijëve të mësojnë dhe të zhyten plotësisht në namaz, tapeti interaktiv i lutjes përdor teknologjinë me prekje, çelësa që mund të preken për të zbuluar tingullin, të tilla si kohët e namazit, mënyrën e të bërit abdes, recitimin e sureve, duatë e përditshme dhe shumë më shumë.

image

Teknologjia me prekje i mundëson tapetit të njohë dhe t'u përgjigjet pozicioneve specifike të lutjes, kjo i mundëson përdoruesit të udhëzohet në namaz me lehtësi, ata janë të fokusuar dhe vigjilentë ndaj thirrjes së lutjes muslimane.

image
Kthime të thjeshta
image
Garancia e kthimit të parave 30 ditë
image
Testet e sigurisë sipas standardeve të BE, SHBA & GCC
image
Shërbim miqësor ndaj klientit

Veçoritë e produktit

image
 • image

  Prek & Luaj

  36 Çelësa me prekje. Shtypini për të zbukuar tingullin.

 • image

  Edukativ

  Mësoni rreth: abdesë, ezanit, suresë dhe duasë, kohët e namazit, pozicionet e namazit dhe shumë gjëra të tjera

 • image

  20 gjuhë

  Anglisht, Frengjisht, Arabisht, Urdu, Malajzisht, Turqisht, Indonezisht, Rusisht, Bangla, Spanjisht, Gjermanisht, Suedisht, Norvegjisht, Dojç/ Holandeze, Boshnjake,
  Italisht, Portugalisht, Shqip, Somali, Danisht.

 • image

  Fillon automatikisht

  Qëndroni në tapet dhe luani 2 Rekate Namazi me rradhë.

Siguria & Dizajni

Ne kemi siguruar që të përmbushen të gjitha standardet e sigurisë në mënyrë që ju dhe fëmijët tuaj të luteni në paqe! Insha'Allah

image
 • image

  Certifikatat e sigurisë

  My
  Salah Mat është testuar dhe certifikuar sipas standardeve të SHBA, BE dhe GCC

 • image

  Tapet me 7 shtresa

  •  I palosshëm
  •  Kundra ujit
  •  Material rezistent ndaj zjarrit

 • image

  Veçoritë e kontrollit

  • Kontroll i volumit
  • Sistem automatic fikjeje

 • image

  Pa Li-jon

  Duhen 3 bateri AA dhe nuk ka asnjë bateri litiumi brenda tij.

image
 • image

  Çelësat

  A1 : Sabah
  A2 : Dhur
  A3 : Asr
  A4 : Aksham
  A5 : Isha
  B0 : Prezantimi i My Salah Mat
  B1 : Abdes – prezantimi me daunë
  B2 : Kibla
  B3 : Ezan
  B4 : Dua për ezanin
  B5 : Qëllim
  B6 : Faza e Tekbirit
  B7 : Takbir
  B8 : Kijam
  B9 : Surah #1: Al’Fatiha
  B10 : Surah #114:  An Nas
  B11 : Surah #113: Al’Falaq
  B12 : Surah #112: Al’Ikhlas
  B13 : Surah #111: An Masadd
  B14 : Surah #110: An Nasr

 • image

  Çelësat

  B15 : Surah #109: Al’Kafirun
  B16 : Ruku
  B17 : Dua për Ruku
  B18 : I’tidal
  B19 : Dua për I'tidal (Pjesa e Parë)
  B20 : Dua për I'tidal (Pjesa e Fundit)
  B21 : Gjunjëzimi
  B22 : Dua për Gjunjëzimi
  B23 : Xhulus
  B24 : Dua për Xhulus
  B25 : Gjunjëzimi
  B26 : Dua për Gjunjëzimi
  B27 : Xhulus
  B28 : Dëshmia
  B29 : Lutja
  B30 : Taslim
  B31 : Du’a x 12 dua’s
  B32 : Surah #2: 255 (Ayat Al Kursi)
  B31 : Fund

 • image

  Funksionet

  C1 : 1 sensor për kokën
  C2 : 1 sensor për hundën
  C3-C4 : 2 sonsorë për duart
  C5-C6 : 2 sensorë
  për gjunjët
  C7-C8 : 2 sensorë për kërcet
  C9-C10 : 2 sensorë për këmbët
  D1 : 3 Cilësime Volumesh
  D2 : Çelësi i shpjegimit të Rekasë
  D3 : 20 gjuhë
  E1 : Butoni i Ndezjes / Fikjes
  E2 : Treguesi i dritës kur është ndezur
  E3 : Altoparlant (3 cilësime Volumesh)

 • image

  Specifikimet

  Përmasat e tapetit: 103 x 72 cm
  Përmasat e kutisë: 42 x 32 x 10 cm
  Pesha e tapetit: 520 gram
  Pesha e tapetit në kuti: 900 gram
  Materiali i Tapetit është bërë: I papërshkueshëm nga uji dhe rezistent ndaj zjarrit
  Duhen: 3 Bateri AA

Do t’ju mësojë fëmijëve:

image

Oraret e ndryshme ndryshme të namazit

image

Pozicionet e ndryshme gjatë namazit

image

Çfarë të thoni gjatë pozicioneve të ndryshme

image

Ku t’i vendosni këmbët, gjunjët, duart dhe kokën

I përshtatshëm për fëmijë duke filluar nga mosha 3 vjeçare

image

Jini shumë përkëdhelës dhe bëjeni namazin diçka interesante, argëtuese dhe të lehtë.

image

Nxirreni "Tapetin tim të Lutjes" në intervale më të rregullta dhe jepni shumë lëvdata kur fëmija juaj përvetëson një lëvizje.

image

Kjo është mosha në të cilën rekomandohet të filloni ta mësoni fëmijën tuaj se si të bëjë namazin me qelf.

image

Fëmijët duhet të jenë në gjendje ta përdorin atë me udhëzim minimal dhe është e rëndësishme t'u tregohet atyre për rëndësinë e namazit dhe shpërblimin nga Allahu.

Përfitimet e përdorimit të My Salah Mat

Përfitimet afatgjata të një mjeti të tillë si shtroja ndërvepruese e lutjes

Edukativ

image

My Salah Mat është krijuar për të ndihmuar fëmijët e të gjitha aftësive të kryejnë mënyrën e tyre të preferuar të të mësuarit, qofshin ata nxënës që mësojnë me anë të audios, pamjeve ose lëvizjeve.

image

Fëmijët mund të praktikojnë recitimin e Kuranit me Texhvid, pasi recituesi në My Salah Mat ka studiuar Kuranin për 10 vjet, si në Egjipt ashtu edhe në Mekë, ku atij iu dha Ijaza.

Argëtuese & E thjeshtë

image

Fëmijët e duan Tapetin tim të Lutjes, dhe ne kemi vënë re se gjëja e parë që fëmijët duan të bëjnë kur e shohin është GJUNJËZIMI!

image

Përdorimi i Tapetit tim të Lutjes e bën mësimin e namazit një përvojë argëtuese dhe të këndshme, me paraqitjen e tij shumëngjyrëshe, butonat për të shtypur dhe tingujt me audio.

Rrënjosja e zakoneve të mira

image

Vetëm disa minuta çdo ditë, dhe me udhëzimin tuaj të kombinuar me Tapetin tim të Lutjes, fëmija juaj do të falet në mënyrë të përsosur InshaAllah.

image

Të mësuarit nga rutina është e rëndësishme pasi fëmijët nuk i mësojnë zakonet në një periudhë të shkurtër kohore, por përmes një procesi të vazhdueshëm (nga pak çdo ditë).Insha'Allah.

Përfitimet Shpirtërore & Fizike

image

Sajda është e mirë për të qetësuar fëmijët dhe në fund të fundit, lidheni me Allahun dhe përgatitini fëmijët të lexojnë duatë para gjumit.

image

Pasi namazi të bëhet zakon dhe diçka që personi ndjen nevojën për ta bërë rregullisht, nëse ndalet, do të ndihet sikur diçka nuk është në rregull fizikisht dhe shpirtërisht.

Historitë tona të klientëve

image
image

"Bleva një për vajzën time pasi ajo është më e madhe se dy të tjerat e mia, por dy të tjerat po luftojnë për të, mendoj se mund të më duhet të marr dy të tjera."

Rehan Ray Rehman
Blerje e verifikuar

image
image

"Masha Allah, është me të vërtetë një petk shumë i dobishëm për fëmijët dhe gjithashtu për ata që po mësojnë të bëjnë namaz, është një gjë e dobishme Elhamdulillah"

Mohammed Suhail
Blerje e verifikuar

image
image

"“Mashallah kjo duket e mrekullueshme. Është koha që të kemi më shumë produkte interaktive islame që fëmijët ta bëjnë mësimin argëtues”.

Bismillah Beginnings
Blerje e verifikuar

image
image

"MashaAllah, Ku ishte ky produkt kur unë isha fëmijë."

Noreen Aslam
Blerje e verifikuar

image
image

Një domosdoshmëri për të vegjlit Të mësojnë të luten!
"Ne e hapëm kutinë menjëherë dhe fëmijët e mi ishin shumë të emocionuar. Është shumë informues. Ky tapet lutjeje i mëson nga fillimi në fund. Madje ka një libër udhëzues për prindërit, një libër aktivitetesh dhe një tekst hap pas hapi me ezanin, duatë. përpara lutjes dhe gjithçka. E ndërtuar shumë mirë. Faleminderit"

Dee
Blerje e verifikuar

image
image

Audio & mjet mësimi i shkëlqyer
"Djali im e pëlqen pa masë! Ai vazhdon të luajë suren Fatiha dhe po mëson shumë prej saj. Do të doja që ta merrja për të gjithë fëmijët në xhami."

Klient nga Amazon
Blerje e verifikuar

image
image

Fëmijët e mi e adhuronjë
My Salah Mat është i mrekullueshëm!! Jam shumë i lumtur që e bleva! Unë kam një fëmijë 7 vjeç, 5 dhe 2 vjeç dhe kjo është mënyra më e mirë për t'i mësuar se si të luten se është kënaqësi për ta dhe do të luten sipas kohës së duhur, unë e rekomandoj padyshim!!"

Dina
Blerje e verifikuar

image
image

"Aktualisht jemi duke e përdorur tapetin e namazit në Medresenë tonë për t'u mësuar fëmijëve më të vegjël se si të falen hap pas hapi. Fëmijëve u pëlqen. Mësuesit e duan dhe ne u kemi rekomanduar prindërve që ta blejnë këtë tapet sepse të mësuarit është argëtues dhe ndërveprues."

Aminah Ilyas
Blerje e verifikuar

image
image

"Duhet të ketë tapet lutjeje për prindërit që mësojnë fëmijët e tyre si të falen. Ne e blemë dy muaj më parë dhe 9-vjeçari ynë tani mund të falet në mënyrë të pavarur."

Samra Ali
Blerje e verifikuar

image
image

Produkt i mrekullueshëm.
“Vërtet e dua këtë produkt. E bleva për fëmijët e mi 4 dhe 7 vjeç. Ka gjithçka që u nevojitet për të mësuar namazin dhe duatë shtesë, për kohët e namazit dhe abdes etj... gjithashtu një paketë të shkëlqyer udhëzimi për prindërit dhe detyra argëtuese për fëmijët. Shumë i lehtë për t'u montuar - thjesht shpaloset dhe të udhëzon vetë. E kuptova pa udhëzime, por është e dobishme për t'u lexuar dhe e lehtë për t'u ndjekur gjithashtu. PUNË FANTASTIKE me këtë produkt. Bleva nga shitësit direkt në faqen e tyre të internetit dhe do të lë të njëjtin koment atje - Jam shumë e kënaqur me produktin, kështu që po e ndaj në Amazon! Allahu e shpërbleftë mundin tuaj!”

Faith
Blerje e verifikuar

image
image

"Një produkt i bukur për fëmijë, i punuar mirë dhe i veçantë! E bën mësimin e lutjes argëtuese dhe të këndshme për fëmijët. Do ta rekomandoja patjetër!"

Naomi Macklin-Carr
Blerje e verifikuar

image
image

“Është absolutisht i mahnitshëm, i mëson fëmijët se si të luten në dua, i ndihmon ata të përqendrohen në namazin e tyre. Absolutisht i shkëlqyer soubahanallah."

Suleca Balde Embalo
Blerje e verifikuar

image
image

pikërisht ajo që duam
"Artikulli mbërriti i paketuar në mënyrë perfekte dhe ka udhëzime të plota për të përdorur tapetin e lutjes."

abdulla alzayani
Blerje e verifikuar

image
image

produkt shumë i mirë
"Shumë faleminderit. Është shumë më mirë nga sa e kisha pritur. Një produkt shumë inteligjent dhe këtë po ia rekomandoj pothuajse çdo prindi! Nje dhurate fantastike per bajramin :)"

Saadia
Blerje e verifikuar

image
image

"Dhurata më e mirë që vajza ime mori nga gjyshërit e saj. Cilësi e mahnitshme dhe shumë edukativ. Ne pëlqen libri i punës që vjen me tapetin e namazit. Vajza ime është vetëm 6 vjeç, por i ka mësuar shumicën e sureve duke dëgjuar dhe përsëritur."

Selina Amar
Blerje e verifikuar

image
image

"Ne e morëm tapetin tonë sot. Na pëlqejnë ngjyrat, paketimi dhe cilësia e zërit. Libri i aktiviteteve falas me suret është gjithashtu shumë i mirë. Mezi presim të fillojmë ta përdorim këtë me binjakët tanë dhe t'i mësojmë se si të falen."

Farah Akbar
Blerje e verifikuar

Pyetje të bëra shpesh

Cilat janë politikat tuaja të rikthimit? image

Ne mbajmë 30 ditë garanci për kthimin e parave. Nëse nuk jeni të kënaqur me produktin, ju lutemi kthejeni atë për një rimbursim të plotë. Nuk do t’ju bëjmë asnjë pyetje.

Sa kohë zgjat dëgesa? image

A është ky produk i sigurt për fëmijë? image

Ndodhemi gjithëashtu nëpër dyqane

Kontrolloni produktet My Salah Mat në dyqanet tuaja të preferuara. Kontrolloni që kanë origjinalin e Tapetit tim të Lutjes, nëse nuk jeni të sigurt, ju lutemi na pyesni dhe ne do t'ju tregojmë nëse ata janë një rishitës zyrtar. Gjithashtu shikoni për ngjitësin hologram në kuti.
Liquid error (snippets/@AlternatingContentX line 68): Could not find asset snippets/CustomTexts-.liquid
image Liquid error (snippets/@AlternatingContentX line 127): Could not find asset snippets/CustomTexts-.liquid

My Salah Mat
Tapet Edukativ Lutjeje

Mënyra argëtuese, e lehtë dhe interaktive
për të mësuar fëmijët tuaj Bukuria e Namazit
Liquid error (snippets/@AlternatingContentX line 68): Could not find asset snippets/CustomTexts-.liquid
image Liquid error (snippets/@AlternatingContentX line 127): Could not find asset snippets/CustomTexts-.liquid